Випуск 2020-2021 си каза "Довиждане!" с учители, приятели и своето училище

Випуск 2020-2021 си каза "Довиждане!" с учители, приятели и своето училище

Випуск 2020-2021 си каза "Довиждане!" с учители, приятели и своето училище

  Седмокласниците на ОУ "Евлоги Георгиев" получиха свидетелствата си за завършено основно образование пред своите учители, родители и близки, приятели. С усмивки и сълзи, с радост и малко тъга те благодариха на своите учители за търпението, знанията и съветите, които им даваха през годините! Знаменосците предадоха знамето чисто и неопетнено на достойните им заместници от шести клас!

   От името на родителите Председателят на Управителния съвет на училищното настоятелство - господин Гърнев, връчи награди на най-упоритите. Голямата парична награда и грамота получи Андрей Лумбев, завършил с пълно отличие и заел първи места на областните кръгове на олимпиадите по български език и литература, химия и опазване на околната среда, география и икономика, физика и астрономия, второ място по история и цивилизации, на крачка от участие в националните кръгове по ХООС, география и икономика, история и цивилизации. Той е участник в редица конкурси и състезания по природни и граждански науки! Господин Гърнев връчи парични награди и грамоти и на Нина Шуманова, и Яница Кирилова. Още 8 ученици получиха грамоти от училищното настоятелство. Всички награди са за отличен успех и издигане авторитета на ОУ "Евлоги Георгиев"! Благодарим ви скъпи ученици!

   Директорът на училището, господин Петков, поздрави всички завършващи, техните учители и родители, пожела им успехи и им връчи свидетелствата, като 12 от седмокласниците получиха и книги за своето старание и отличен успех! Като спомен за годините в училището, господин Гърнев подари от името на училищното настоятелство на всеки ученик химикал с флаш-памет.

   На седмокласници пожелаваме успех при кандидатстване в гимназиите! Весела ваканция на всички!